Soul Transformation Journey  

Dette er er en dyp reise til din sjels indre. Jeg guider deg gjennom foreningen mellom ditt åndelige og fysiske selv.

Kan du forestille deg at en eller flere hendelser du har opplevd er grunnlaget for hele ditt liv slik du opplever det nå? At fortiden har formet tankesettet ditt, og at tankesettet ditt er det som skaper verden slik du ser den?

Opp mot 95% av alt vi gjør eller tenker er vaner, som skjer helt automatisk uten at vi er det bevisst. Dette former den identiteten du kaller deg. Men det er ikke din sanne identitet. Det er tillært fra familien, samfunnet og har endret seg gjennom hele livet ditt for at du skal passe inn. Det kan være smertefullt å leve livet sitt på bekostning av det du kjenner i ditt indre er deg. Det kan føre til at man demper følelser, ikke lever ut sine drømmer, undertrykker kreativitet og kjenner på lav selvverd. Så når du får denne følelsen at det må være mer enn dette i livet, så er det fordi du intuitivt vet at det stemmer. 

Book time

Din personlige reise

En Soul Transformation Journey er en personlig og unik reise. Gjennom traumeterapi, tapping, stimulering av meredianbaner, bevisst pust og oppvåkning av kundalinienergien kan du dyp healing skje.

 

Under en Soul Transformation Journey kan du oppleve:

 • Integrering av sjelekodene
 • Dramatisk akselerering av åndelig utvikling
 • Å oppnå høyere bevissthetstilstander
 • Få kontakt med egne følelser
 • Bearbeide traumer
 • Hjelp ved mentale sperrer og fobier
 • Frigjøring av energetiske spenninger

 

Når du lever i harmoni med dine unike sjelekoder vibrerer du ut din sanne identitet, du lever ikke lenger livet som skyggen av deg selv. 

Kom i kontakt med den utømmelig kilden til kreativitet, lidenskap og skaperkraft. Livet selv står på din dør og spør om du vil leke. 

Gi slipp på gamle begrensninger og selvsaboterende handlinger. Med øvelser som bryter opp gamle mønstre og støtter deg i en renselsesprosess både fysisk og mentalt.

Jeg veileder deg til ditt stille, indre senter slik at du er fullt tilstede. Her kan du få påfyll og klarhet til å skape livet med bevisst handling.

Når du er bevisst hvem du er og hva dine ønsker er kan du skape det livet du ønsker deg.

Priser 

Bestill en enkelttime å se hva dette gjør for deg:

 • 30 minutter - 555,-
 • 50 minutter - 750,-
 • 90 minutter - 1.200,-

 

En Ny Start

Vi møtes online, en gang i uken, gjennom 3 uker.  

Mellom hvert møte får du mulighet til å integrere den nye bevisstheten inn i livet ditt. Slik at du kan gå dypere og integrere nye vaner.

3 uker med 50 minutter - 2.222,-

 

Frihet

Vi møtes online, en gang i uken, gjennom 6 uker.  

Mellom hvert møte får du mulighet til å integrere den nye bevisstheten inn i livet ditt. Slik at du stadig kan gå dypere og integrere friheten.

6 uker med 60 minutter - 4.444,-

 

Transformasjonen

Vi møtes online, en gang i uken, gjennom 11 uker.  

Mellom hvert møte får du mulighet til å integrere den nye bevisstheten inn i livet ditt. Slik at du stadig kan gå dypere, slippe alle lagene og integrere transformasjonen.

 • 11 uker med 90 minutter - 11.111,-
Book time nå

Hei. Jeg er Lisbeth. 

Jeg deler med deg hvordan du kan transformere livet. Ved å vekke opp sjelens potensiale og gi deg den friheten du fortjener. Jeg har nytte av egne erfaringer fra min personlige reise; fra et liv med depresjon, stress og usikkerhet gjennom min egen oppvåkning til å leve et liv i frihet med dyp kjærlighet og respekt for meg selv og andre. 

Jeg håper du også tar steget for å følge din sjels kall.

Kontakt meg