Feminin Magnetisme -

Din medfødte kraft  

 

Dette kurset lar deg komme i kontakt med den virkelige kraften i det feminine. Slik at rollen som flink-pike, martyr og selvutsletter kan tre til side for den kreative kraften i det å være kvinne.

Du har en skapende og kreativ kraft i deg som venter på å komme ut. Her kommer svarene fra hjertet. 

Den  skapende ilden i en kvinne kan holdes nede, men den slukkes ikke. Hvis vi tror kraften i oss er svak og overser den vil vi ikke ha kontakt med visdommen som er vår medfødte natur.
 
Enhver liten jente vet dette og er naturlig eventyrlysten, utrykker alle sine følelser og finner stadig nye former for kreativitet.
 
Så lærer vi oss at flink-pike lønner seg, da blir vi akseptert og får anerkjennelse av de rundt oss. Sakte trekkes vi bort fra et autentisk liv til å fylle et liv hvor man føler seg tom. Hvor plikter trumfer glede, frykt trumfer kjærlighet og fornuft trumfer følelser.
 
Men den lille, ville og levende jenta er der fortsatt  Hun som vet at magi eksisterer og at hun har skjulte krefter som ingen aner noe om. Hun som snakker med ville vekster og dyr, og lever i en vidunderlig verden som de andre ikke ser.
Hun som kjenner alle elementene i seg gjennom følelser og ikke er redd for å uttrykke det. Hun som føler seg så nærme andre at hun fritt går bort til fremmede på gata og starter en ærlig samtale.
 
Husker du henne?

Delta på kurset med Soul Transformation Yoga 

Online Medlemskap  

 

Feminin magnetisme er et 7 ukers kurs hvor du renser bort lagene som har holdt kraften nede. 

 

Uke 1 - Flere kvinner lever i en kronisk tilstand av stress etter å leve opp til et ideal som har et forvrengt syn på kvinnekroppen og i et samfunn hvor prestasjoner står øverst på prioriteringslista. Dette setter seg i kroppen og kan gi utslag i en rekke fysiske plager, som søvnmangel, irritasjon, urolig mage, overvekt og lav energi og libido.

Den første uken får vi kroppen ut av stress-tilstanden og roer ned et overaktivt nervesystem. 

 

Uke 2 - Når begynte vi å se på det å være sensitiv som noe negativt? mange forbinder det å være sensitiv med å være overfølsom, sårbar eller svak. Men sensitivitet er en av våre absolutt største styrker. Den lar oss utvikle kontakt med høyere bevissthet, gir verdifull informasjon og er knyttet til sterk intuisjon 

Den andre uken kan du la sensitiviteten din bli en superkraft.

 

Uke 3 - Haster du etter livet med lange to-do lister? Stiller høye krav til deg selv og hva du skal prestere, men egentlig drømmer du om at livet skal være annerledes? Når vi glemmer vår ville natur og livet oppleves som en rekke med plikter, kan vi oppleve å miste oss selv og meningen med livet. Da kan du oppleve at både livet, sjelen og til og med din egen kropp prøver å vekke deg. 

Den tredje uken kan du tre ut av offerrollen som "Flink pike" - kjenn den enorme kraften i det feminine og den ville naturen.

 

Uke 4 - Nyter du livet? Eller føler du at du ikke fortjener nytelse, eller at det er bortkastet tid? Hellig nytelse er en åpning av sansene, det vekker opp livsglede og sensualitet. 

Den fjerde uken vil du oppleve sansene og nytelse som portal til den feminine manifestasjon

 

Uke 5 - Har du kontakt med både fornuft og følelser? Ofte kan fornuften overkjøre følelsene, og når følelsene får nok renner det over. Denne indre kampen kan oppleves som to motstridene krefter som kjemper i deg og gjør det vanskelig å ta valg. 

Den femte uken stopper vi konflikten mellom hodet og hjertet. 

 

Uke 6 - Fikk du beskjed som barn at visse følelser ikke var ok å vise. Slik at du holdt tilbake sinne, frykt, tårer og lengsler. I det øyeblikket vi definerer noen følelser som bar og andre som dårlige så skaper vi skam. Vi kan leve et helt liv med å undertrykke vonde følelser, men det kan også undertrykke alt det fine vi har lyst til å oppleve som ekte glede og kjærlighet.

Den sjette uken kan du oppleve emosjonell frigjøring, hvor ingenting kan holde deg tilbake fra å leve ditt liv.

 

Uke 7 - Har lav selvtillit stoppet deg fra å følge drømmene dine? Hvor du har lite tro på deg selv og at du virkelig fortjener å ha det bra? Dette skjer ofte når vi forsøker å leve opp til idealer som er påtvunget. Vi blir blindet av verden og glemmer å følge vår egen stemme. Når vi da løsriver oss for å gå vår egen vei er stemmen vår forvrengt av alle de som sa at vi ikke var bra nok eller fortjente. Nå er det tid for å finne din egen stemme!

den syvende uken vil du oppleve at Du er verdifull! Det er din tid til å skinne. 

 

Dette kurset har en verdi på kr 1.330,- for 7 ukers deltagelse.  Men nå får du tilgang til Feminin Magnetisme og en rekke andre transformerende kurs med medlemskap i Soul Transformation Yoga Online.

Delta på yogatimene som har endret livet til så mange før deg. 

 

Bli medlem nå

Med medlemskap får du: 

 

Tilgang til alle yogakursene i portalen - med over 80 transformerende yogavideoer fra 10 - 90 minutter.  

 • Chakraene - visdommen om kroppens energikanaler. Ved å forstå energien din kan livet leves i harmoni.
 • Detox - En deilig rens av kropp og sinn
 • Harmoni med Månefasene - Lev et balansert liv i takt med din syklus
 • Meditasjon - Daglige meditasjoner på 15 minutter
 • Aura - Bli bevisst energien du vibrerer ut og hva du tiltrekker deg
 • Og mange flere kurs og bonustimer.

 

Medlemskap i Soul Transformation Community på facebook - "Hvis du vil gå fort, gå alene. Hvis du vil gå langt, gå sammen." ~ Afrikansk ordspråk. Opplev å være omgitt av folk som støtter deg i å leve ut din sjels reise her på jorden.  Dette er et rom for å dele erfaringer, utfordringer og drømmer. Hvor vi løfter hverandre med varme og omsorg. Her er det trygt å være åpen, sårbar og utforske din sensitivitet. Du kan få hjelp til å se muligheter hvis du står fast og dele dine erfaringer til inspirasjon for andre. 

 

Gratis deltagelse på månedlige Challenger - For å skape de gode vanene som varer over tid. Som medlem kan du delta i ukentlige eller månedlige yogaøvelser, meditasjoner eller oppgaver for å leve et bevisst liv.

Her får du daglig oppfølging og veiledning gjennom meditasjon for å justere din emosjonelle frekvens, rydde ut tillært adferd som ikke lenger kjennes riktig for deg og gi slipp på påvirkningen etter stressfulle relasjoner. 

 

Først tilgang til nye kurs og bonustimer - Nye kurs og bonustimer kommer stadig i yogaportalen. Du vil få nyheter om alt det spennende som skjer og ekstra gode priser og tilbud på privattimer, workshoper og mye mer. 

 

Ja, takk! Jeg er med!

Soul Transformation Yoga

Med røtter fra Kundalini Yoga og inspirert av Yin yoga vil du finne disse kraftfulle yogasettene. Ved å vekke opp kundalinienergien er du i kontakt med den utømmelig kilden til kreativitet, lidenskap og skaperkraft. Livet selv står på din dør og spør om du vil leke. Disse transformerende yogasettene er for: 

 • Åndelig oppvåkning
 • Hellig nytelse
 • Dyp tilstedeværelse
 • Regenerering av kroppen på cellenivå
 • Frigjøring fra egoets begrensede tanker
 • Vekke opp kilden til inspirasjon 

Gi slipp på gamle begrensninger og selvsaboterende handlinger. Med øvelser som bryter opp gamle mønstre og støtter deg i en renselsesprosess både fysisk og mentalt.

Hver yogatime er helt unik og tar deg med til steder i sinnet og kroppen som søker din oppmerksomhet.

Jeg veileder deg til ditt stille, indre senter slik at du er fullt tilstede. Her kan du få påfyll og klarhet til å skape livet med bevisst handling.

Fokus er å nære kroppen og dens organer, påfyll av positiv energi og finne tilbake til kreativitet og glede.

Når du er bevisst hvem du er og hva dine ønsker er kan du skape det livet du ønsker deg.

Så enkelt å gjøre yoga når det passer deg! 

Yogaportalen inneholder alle yogavideoene og er svært brukervennlig. 

Etter påmelding får du tilsendt påloggingsinfo og har direkte tilgang til Yogaportalen.

Finn deg et rolig sted og rull ut matta di, så veileder jeg deg gjennom alle øvelsene.

Så enkelt kan det være å bryte blokkeringer og finne tilbake til kraften i deg!

Hei. Jeg er Lisbeth. 

Jeg deler med deg hvordan yoga kan transformere livet. Hvordan det kan vekke opp sjelens potensiale og gi deg den friheten vi alle fortjener. Jeg deler erfaringer fra min personlige reise; fra et liv med depresjon, stress og usikkerhet gjennom min egen oppvåkning til å leve et liv i frihet med dyp kjærlighet og respekt for meg selv og andre. Jeg håper du også tar steget for å følge din sjels kall.

Bli medlem